Om os

Heidi Helene Sørensen 💼

Hej og velkommen til mit smykkeunivers!

Jeg er den kreative sjæl bag brandet Glamourdal. Jeg håber at du vil nyde smykkerne og gå forelsket herfra!

Jeg håber at du (ligesom mig) går forelsket herfra og måske finder liiiiige nøjagtig de øreringe, som du har ledt efter!

Og hvis ikke, jamen så send mig en besked på mail (vedhæft gerne et billede af den kjole/overdel/style, som øreringene skal passe til) så laver jeg et bud på, hvordan øreringene kunne se ud.

Er du super happy med mit forslag – jamen så aftaler vi pris og jeg sætter gang i fremstillingen til dig! 

Lidt om mig

Jeg elsker at være kreativ og bruger meget af min fritid på at producere kürmusik til ridesporten både nationalt og internationalt. Derudover arbejder jeg til dagligt i modebranchen, hvor jeg “leger” med farver og former og har (synes jeg da selv) ret god fornemmelse for farvesammensætninger og fingeren på pulsen med nyeste trends.

Lavede “lidt for sjov” nogle enkelte øreringe til et par kolleger som blev meget begejstret! Så nu er den fulgt til dørs – og wupti VELKOMMEN til Glamorudal 💛

Jeg håber, at du vil nyde mit smykkeunivers ligeså meget som mig og gå forelsket herfra; med et smykke i indkøbskurven 🛍

Lidt om smykkerne

Alle smykkerne er fremstillet i forgyldte materialer.
Jeg bruger ofte ferskvandsperler, glasperler og facetslebne swarovski perler og derudover, hvad mit hjerte ellers lige banker for.

Skulle du komme forbi postnr. 7900 Nykøbing Mors er du mere end velkommen til at kigge indenfor hos www.denckerdeluxe.dk hvor mine darlings shiner på disken.

Vidste du iøvrigt at brandet Glamourdal er inspireret af hingsten Glamourdale? (Det måtte jo blive sådan, når jeg nu er lidt af en hestepige)! Glamourdale blev år 2022 verdensmester i dressur sammen med sin britiske rytter Charlotte Fry i sadlen. Sikke et par diamanter! Jeg håber også, at jeg med tiden, bli’r verdensmester (dog kan liiiiidt mindre kan vel også gøre det) i smykkeuniverset; så indtil da, kan du glædes over favorable og fair priser på shoppen 👑